Translate

vendredi 11 mai 2012

Annonce de la signature du jumelage sur la page officielle de la ville de Caldès de Montbui

Notícies
Participació Ciutadana. Caldes de Montbui i Saint Paul lès Dax s'agermanen oficialment aquest maig
03/05/2012 ·
Caldes celebra el Dia d'Europa adherint-se a la Declaració que promou el Consell Català del Moviment Europeu i fent oficial l'agermanament amb Saint Paul lès Dax

Aquest mes de maig, en el marc de les celebracions a l'entorn del Dia d'Europa, les viles termals de Caldes de Montbui i de Saint Paul lès Dax faran el primer acte oficial de firma de l'agermanament entre els pobles català i francès. Aquest acte es farà a Saint Paul el dissabte 12 de maig i a Caldes de Montbui a l'octubre, coincidint amb la Festa Major.

La comitiva calderina que viatjarà a França de l'11 al 13 de maig estarà formada per representants de l'Ajuntament, per l'Associació d'Amics d'Europa de Caldes de Montbui i per alumnes i professors de l'Escola de Música Joan Valls, que s'afegeixen a l'acte d'agermanament oferint un concert.

Jordi Solé, alcalde de Caldes, i Danielle Michel, alcaldessa de Saint Paul, signaran el document d'agermanament. A partir de l'oficialització de la unió dels dos pobles, l'Associació d'Amics d'Europa, que presideix Carole Anne, serà l'encarregada des de Caldes de la mobilització ciutadana a l'entorn de l'agermanament.

Saint Paul lès Dax és una població francesa situada a la regió d'Aquitania (Les Landes) que comparteix amb Caldes de Montbui la condició de vila termal. El municipi gaudeix d'una situació privilegiada en mig de paratges naturals protegits, a la vora dreta del llac Adour i a pocs kilòmetres de l'Atlàntic i dels Pirineus.

Adhesió al Dia d'Europa
L'acte de firma de l'agermanament està recollit al programa d'activitats a l'entorn de la XII Setmana d'Europa als Municipi de Catalunya, que promou el Consell Català del Moviment Europeu (http://www.ccmeur.cat/).

L'Ajuntament de Caldes de Montbui, un any més, és un dels pobles catalans que s'han adherit a la Declaració del Dia d'Europa 2012, en la qual es recull el suport a la Unió Europea i la necessitat de parar especial atenció a temes socials com l'envelliment actiu, l'evolució dels països sostenible i integradora, la potenciació de la innovació i les polítiques energètiques comunes, la promoció de valors de solidaritat, justícia i inclusió social, l'atenció a l'educació i la formació al llarg de tota la vida i el desenvolupament àgil del Tractat de Lisboa, entre altres.


Versió PDFVersió ImprimirEnviar

Documents

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire