Translate

jeudi 15 octobre 2009

Délégation de Saint Paul Lès Dax à Caldes de Montbui à l'occasion des 20 ans du jumelage de Caldes avec la ville allemande de Taunusstein

Source: Site de la ville de Caldes de Montbui
Notícies. Caldes renova l'agermanament amb Taunusstein 
 Moment de l'acte de firma del conveni15/10/2009 · El Rotary Club Sant Feliu de Codines - Cingles de Bertí regala un monòlit sobre la unió dels dos pobles que es col•locarà a l'entrada del municipi El passat dissabte 10 d'octubre, en el marc de la Festa Major de Caldes i coincidint amb la celebració dels 20 anys d'agermanament amb Taunusstein, tots dos municipis han firmat la renovació del conveni que uneix els pobles català i alemany des del 1989. El document va ser signat per Jordi Solé, alcalde de Caldes de Montbui, Michael Hofnagel, alcalde de Taunusstein, Àngel Ampurdanès, president del Cercle d'Amics de Taunusstein i Klaus Möller, president del Cercle d'Amics de Caldes de Montbui. La firma va celebrar a la Sala de Plens de l'Ajuntament, en un acte obert a la ciutadania, i davant un centenar de persones calderines i alemanyes. El moment de la firma va servir també perquè tant l'Ajuntament com el Cercle alemanys fessin un homenatge a Àngel Ampurdanès, a través del qual van voler agrair la dedicació que ha prestat a l'agermanament durant anys. Ampurdanès deixa enguany la presidència del Cercle d'Amics de Taunusstein. També l'Ajuntament de Caldes de Montbui va voler retre homenatge al president del Cercle alemany, Klaus Möller, fent-li entrega d'un gravat de Rosa Permanyer durant el sopar oficial que es va celebrar el mateix dissabte. En paral•lel a la firma de la renovació del conveni, durant tota la Festa Major i la Capvuitada el municipi calderí acull un centenar de veïns i veïnes de Taunusstein que estan celebrant el 20è aniversari amb activitats culturals, esportives i d'oci. 

D'altra banda, Caldes també acull una delegació del poble francès Saint Paul Les Dax. Representants del municipi de França han viatjat fins Catalunya per començar a parlar de la possibilitat de crear amb els calderins una relació similar a la que ja existeix amb Taunusstein. 
Traduction:
"D'autre part, Caldes a également accueilli une délégation de la ville française de Saint Paul Lès Dax. Des représentants de la ville française ont fait le voyage vers la Catalogne pour commencer à parler de la possibilité de créer avec les habitants de Caldes une relation similaire à celle déjà existente avec Taunusstein."

Un monòlit immortalitza l'amistat entre els poblesDurant l'acte de dissabte es va fer també la descoberta del monòlit dedicat a l'agermanament entre Caldes de Montbui i Taunusstein que es col•locarà a l'entrada del municipi per l'avinguda de Pi i Margall. El monòlit és una cessió feta a l'Ajuntament pel president del Rotary Club Sant Feliu de Codines - Cingles de Bertí, Antoni Pérez.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire